Krasić odlazi 'preko bare': Teško je odoljeti
FOTO: EPA

Napušta poljsku Lechiju

Krasić odlazi 'preko bare': Teško je odoljeti

U ljetnom prijelaznom roku sredinu bi mogao promijeniti i Miloš Krasić.

Nekadašnji reprezentativac Srbije vjerovatno će napustiti poljsku Lechiju, a iako na stolu ima ponudu Legije iz Varšave, opcija da karijeru nastavi u MLS-u je mnogo primamljivija za 31-godišnjeg Krasića. 

"Amerikanci su zainteresovani, ali iz iskustva znam da je put do transfera dugačak. Mnogi bi rado zaigrali u Americi, pa i ja među njima, to je izazov kojem je teško odoljeti i stanica za fudbalski nezaborav", izjavio je Krasić. 

Krasić je najveću slavu stekao igrajući za Juventus u periodu od 2010. do 2012. godine, a tokom karijere još je imao priliku nositi dresove Vojvodine, CSKA, Fenerbahčea, Bastije i Lechije. Za Srbiju je odigrao 44 utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi