Krasić ostaje u Juventusu

Sportski direktor Juventusa potvrdio

Krasić ostaje u Juventusu

Midhat Šljivak

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Miloš Krasić ostaće u redovima Stare dame do kraja sezone jer na adresu klubu nije stigla niti jedna ponuda za ovog fudbalera.

Potvrdio je to za italijanske medije sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta. "Nismo imali ponude za Krasića i on neće nigdje otići i pitanje oko njegovog odlaska je okončano".

Krasić je ove sezone za torinski klub odigrao sedam utakmica, a postigao je jedan gol.

Marotta je također potvrdio da klub traga za novim pojačanjima u zimskom prelaznom roku, a isto tako je odbacio mogućnost da ekipu pojača argentinski napadač Carlos Tevez. 

"Nismo zainteresovani za Teveza. Nismo ga željeli ranije, a ne želimo ga ni sada", rekao je Marotta italijanskim medijima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.