Krasića želi Bayern, a on sanja Manchester

Gdje ide reprezentativac Srbije?

Krasića želi Bayern, a on sanja Manchester

Edmir Škorić

Reprezentativac Srbije i playmaker moskovskog CSKA, Miloš Krasić, meta je mnogih evropskih velikana, što je potvrdio i njegov menadžer. No, Krasićev san je zaigrati na Old Traffordu.

Miloš Krasić sjajne nastupe u Moskvi bilježi nekoliko sezona, pa nije čudo što ga u svojim redovima žele klubovi poput Manchester Uniteda, Bayerna, Real Madrida, Milana, Arsenala...

"Istina je da Miloša žele mnogi evropski klubovi. Trenutno je prvi izbor Bayern, sa Manchester Unitedom na drugom mjestu", kazao je Dejan Joksimović, menadžer srbijanskog reprezentativca.

Joksimović otkriva kako Bayern planira dovesti Krasića kao adekvatnu zamjenu za Francka Riberyja, koji će, po svemu sudeći, ovo ljeto napustiti Minhen. Bayern je prvi konkurent, no Krasićev san je Manchester United.

"Ekipa koja je izrazila najveći interes svakako je Bayern Minhen. Manchester je također zainteresovan za njega tokom čitave sezone i on sanja da ode u tako veliki klub. U januaru je odbio Manchester City i rekao mi je kako želi preći u klub koji posjeduje veliku tradiciju. Sigurno da je to klub sa Old Trafforda", dodaje Joksimović.

"Krasić ne govori engleski i njegov najbolji prijatelj u vrijeme dok su obojica igrali u CSKA, Ivica Olić, pomoći će mu da se adaptira u Njemačkoj. No, taj transfer ovisi o budućnosti Francka Riberyja", zaključuje Krasićev menadžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.