Kratka i jasna poruka Ronalda za kritičare

Portugalac nakon pobjede nad Gremijom

Kratka i jasna poruka Ronalda za kritičare

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je odveo Real Madrid do titule prvaka svijeta.

Golom iz slobodnjaka Portuglac je riješio pitanje pobjednika u meču sa brazilskim Gremiom (1:0), a nakon meča CR imao poruku za kritičare.

Poručio im je da njegove brojke dovoljno govore o svemu.

"Nikada nismo osvojili pet trofeja u jednoj godini. To smo sada uspjeli i mislim da smo zasluženo upisali pobjedu", rekao je Ronaldo i okrenuo se kritičarima koji su tvrdili da ove sezone ne postiže golove.

"Dajem malo golova? Sve što ću reći je da moje brojke dovoljno govore. Uvijek odgovore dajem na terenu i sretan sam što je to tako. Brojke ne lažu. Imam još dosta motivacije i želim i dalje osvajati trofeje", poručio je Ronaldo.

Real će naredne sedmice igrati veliki El Clasico protiv Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi