Krčmareviću nedostaje napadač

Trener FK Željezničar

Krčmarević: Ne mogu izmisliti napadača, navijači su opravdano ljuti

Midhat Šljivak

Slobodan Krčmarević za sada ne radi naročito dobar posao na klupi Željezničara.

Plavi sa Grbavice su večeras odigrali očajan meč u Zenici i zasluženo su poraženi od Čelika. Trener Slobodan Krčmarević ističe da je pobjeda Čelika zaslužena.

"Čestitke Čeliku na pobjedi, zasluženo su pobijedili. Njihova želja je presudila. Mi nismo imali pravi pristup danas. Evropske utakmice su se odrazili na ovaj meč, imali smo određenih problema, ali to nisu opravdanja. Čelik je gol postigao iz nesrpetne reakcije našeg igrača, ali mi nismo ni zaslužili da dođemo do gola", istakao je Krčmarević, te je dodao:

"Mislim da smo se previše istrošili protiv Apollona. Danas nema opravdanja i nadam se da ćemo se protiv Zrinjskog da se pobjedom iskupimo navijačima koji su opravdano ljuti".

Krčmarević se žali  na nedovoljan broj fudbalera u ekipi

"Filip Jazvić treba da dobije papire, ne može da igra na Kipru, ali će protiv Zrinjskog biti u stroju. Tražimo još jednog napadača, ali trenutno je jako teško doći do kvalitetnog igrača".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pritiska nema kod trenera Plavih.

"Nemam pritisak. Radim ovaj posao već dugi niz godina, ako ne odgovorim izazovima ekipe tu je.. Mi smo dali maksimum, pokušali smo izvući najviše od ovih igrača. Znamo da ovo nije lako gostovanje i svi imamo odgovornost. Trebaju mi igrači za promjenu formacije, za to im trebaju igrači je li tako? Ja ga ne mogu izmisliti, klub odlučuje o tome sa svojim budžetom. Treba biti realan. Ne tražim alibi što nemam napadača. Ja preuzimam odgovornost i ako sam ja problem, to je najmanji problem", istakao je Krčmarević.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ovaj je dosao da upropasti Zelju....
15 4
Asas23
Najbolji igrač Premijer lige (od prošle sezone) sjedi na trebinama. Da li je uprava Željezničara razmislila da sebe suspenduje na par desetljeća?!?
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi