Kreću rezervacije za utakmicu BiH - Srbija

Rukometna reprezentacija BiH dočekuje selekciju Srbije

Kreću rezervacije za utakmicu BiH - Srbija

Utakmica kvalifikacija za EURO 2010 , Bosna i Hercegovina - Srbija koja će se odigrati 19.03.2009. godine sa početkom u 20 sati u sarajevskoj dvorani «Mirza Delibašić» pobudila je veliko interesovanje javnosti, a u Rukometnom savezu BiH čine sve kako bi svi zainteresovani imali jednake mogućnosti da dođu do ulaznica.

Tako se već od početka tekuće sedmice ulaznice za ovu utakmicu mogu rezervisati putam e-maila [email protected].

Rezervisane ulaznice će se moći podići u prostorijama Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, Ćemaluša 6/1, na dan utakmice 19.03.2009. godine u terminu od 09:00 do 14:00 sati.

Ulaznice u slobodnoj prodaji će biti raspoložive na dan utakmice 19.03.2009. godine na prodajnim mjestima plato Skenderija, te ispred gradske Tržnice u ulici Ferhadija.

Kupovina ulaznica u slobodnoj prodaji je ograničena na četiri ulaznice po osobi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.