Krenuo udariti Matića, pa shvatio da to nije dobra ideja

"Kone je malo nervozan"

Krenuo udariti Matića, pa shvatio da to nije dobra ideja

Prijateljska utakmica između Grčke i Srbije donijela je dosta vatre na terenu, a najinteresantniji detalj desio se početkom drugog poluvremena.

Nakon jednog prekršaja dvadesetak metara ispred gola Grčke, tenzije su dostigle vrhunac. Matić je nezgodno startovao na Panagiotisa Konea, ali mu se odmah krenuo izviniti.

Međutim, umjesto da mu pruži ruku, Kone je pomalo komično krenuo na dva puta krupnijeg fudbalera Chelseaja. Stisnuo je pesnicu i zaprijetio Nemanji Matiću, ali se vrlo brzo predomislio shvativši da bi bolje za njega bilo da odustane.

Da je došlo do tuče, vjerovatno bi Kone dugo proklinjao što je u toj 57. minuti bio poprilično nervozan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.