Krešimir Bandić uspješno operiran, pred njim duža pauza
Krešimir Bandić danas je operiran u Zagrebu a 24-godišnji golman je za SportSport.ba potvrdio da je sve prošlo u najboljem redu.

Zahvat je izvršen na jednoj zagrebačkoj klinici

Krešimir Bandić uspješno operiran, pred njim duža pauza

Krešimir Bandić, rezervni golman NK Široki Brijeg jutros je uspješno operiran na jednoj zagrebačkoj klinici i kako je sam Bandić za SportSport.ba potvrdio, operacija je prošla uspješno a pred njim je rehabilitacija od nekih 4 do 5 mjeseci.

Bandić je nedavno tijekom treninga prilikom jedne intervencije teško ozlijedio lijevo rame, a naknadno izvršena magnetna rezonanca potvrdila je da se radi o ozljedi labruma i potvrđeno je kako je operacija jedina moguća opcija za rezervistu Širokog.

Operaciju je uspješno izveo dr. Nikola Čičak Bandić je i prije dvije i pol godine imao identičnu ozljedu samo na desnom ramenu i također, tada još u dresu mostarskog HŠK Zrinjskog pauzirao pet mjeseci. U najboljem slučaju Bandić će na dispoziciji svom treneru biti u svibnju, ali po svemu sudeći da je ova sezona za njega nažalost završena. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
svibnju? majmune napisi lijepo mjesec
2 7
BojanN
aj ti u Pakistan pa ti svibanj nece smetat
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije