Kriju rezultat kao zmija noge: Velšani Sarajevu poslali poruku upozorenja

Pred meč kvalifikacija za Ligu prvaka

Kriju rezultat kao zmija noge: Velšani Sarajevu poslali poruku upozorenja

Admin Čaušević

Manje od sedam dana ostalo je do utakmice prvog pretkola Lige prvaka između Connah's Quay Nomads FC i FK Sarajevo.

Domaćin susreta koji će se igrati u srijedu 19. augusta bit će prvak Velsa, a eliminacioni meč će se igrati na Cardiff City stadionu i to bez prisustva publike.

Sarajevo je jučer igralo svoj ligaški meč protiv Tuzla Cityja i slavilo s 1:0. Istovremeno na terenu Cardiff City stadiona bilu su igrali Connah's Quay Nomadsa.

Ekipa iz Velsa je igrala protiv U23 tima Cardiffa, a interesantno na društvenim mrežama i zvaničnoj stranici uopšte nije objavljen rezultat susreta.

Tako je na Twitter profilu objavljeno nekoliko fotografija uz zanimljivu objavu kada je Callum Morris izvodio penal.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znate šta je sljedeće", opise je fotografije nastale u trenutku kada Morris šutira. Ova objava bi se mogla shvatiti kao i poruka upozorenja Sarajevu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Razbijte Velšane noge im polomite mjauu
13 0
Arnel925
Ovi se ufurali kao da su Real Madrid
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti