Kristijan Jajalo na posudbi u Lučkom

Dinamo posudio našeg reprezentativnog U-19 golmana

Kristijan Jajalo na posudbi u Lučkom

A. Haznadarević

Reprezentativni golman Bosne i Hercegovine u slekciji do 19 godina Kristijan Jajalo, koji je početkom ove godine potpisao i profesionalni ugovor sa zagrebačkim Dinamom, poslan je na posudbu u Lučko.

Mladi golman koji je rođen u Jajcu će tako biti u mogučnosti da stekne iskustvo u klubu u kojem će imati više prostora za igru.

Da Dinamo na njega ozbiljno računa u budućnosti, govori i to što se nisu odlučili na njegovu prodaju, već samo na privremenu posudbu, kako bi se uskoro mogao vratiti u zagrebačku momčad.

 

Ovo je dobra vijest za našu državnu U-19 selekciju, jer će mladi golman Jajalo imati osiguranu veću minutažu, pa samim tim se očekuju i njegovi još bolji nastupi u dresu omladinske bh. reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije