26

Komentari (26)

Pajver
Jupp kratko jasno ti si jedno obično neobrazovano seljačko isilovsko ****o i ta tvoja isilovska priča možda prolazi u tvojoj selendri tipa maoča i to ti je vrh previše si zatrovan a osim toga ti si i jedna velika velika pišljiva kukavica kojoj je lakše utjerati u guzicu već u glavu žalostan si jadan i bijedan sa tim isilovskim razmišljanjem poraženi ste na bliskom istoku kao što ćete biti i ovdje a kada je riječ o selenju prirodnije je da se ti seliš tamo od kuda ti potječe vjera i kultura već ja čija je i vjera a posebno povijest i kultura oduvijek ovdje ****o jedno nacionalističko
Miskolizac
Ajde ti sto si pisao ovaj tekst, sta ti znaci da samo ime bode u ovi. Ili nek.mi objasni netko tko to razumije.
Elmedin
Milan nije Srbin Pajveru,Milan je BiH pravoslavac.Srbi su u Srbiji,Hrvati su u Hrvatskoj.u BiH zive Bosanski pravoslavci,Bosanski katolici,.....nikakvi Hrvati ili Srbi.Nauci decko razlikovati pojam vjere i nacije!Ne mijesaj kruske i jabuke!
Miskolizac
Konju jedan, znaci svi u Njemackoj su njemci. Cuj iz Bosne Hrvati su bosanski katolici..oooojjj Boze moj. Ja sam Hrvat iz Bosne i imam sva prava kao i Hrvat iz Hrvatske. A ti kao musliman, imas li ti???? Ti nema prava u Hrvatskoj, zo tu samo hocu reci razliku da ne mislis da sam.nesto pobrkao.
Jupp
@Miskolizac imas prava zato sto imas vjerovatno dvojno drzavljanstvo. Doci ce vjerovatno i vrijeme kada ces morati da se opredijelis za jedno od dva, pa ce ti prava u jednoj drzavi biti uskracena. U Njemackoj se ukida dvojno drzavljanstvo koje je vecina u parlamentu podrzala, tako da ce se svi zvati Nijemci koji zele imati drzavljanstvo njihovo. I to je pravedno, niko ti ne brani da budes katolik, ali ces biti Bosanskohercegovacki ili ces biti Hrvatski sa sjedistem u Hrvatskoj. Sve ima svoju logiku i tezinu!
Pajver
Elmedine koji narod predstavlja Dodik u predsjedništvu ili sejdo konjšić da li Pravoslavnog i Katoličkog ili Srpskog i Hrvatskog ? Ne valja ti to da ne poštuješ ustav i zakone zemlje koju toliko voliš. Vidiš ja sam rođen 1969 i tada mi je u rodni list upisano nacionalnost Hrvat kao što je i tvom ocu Srbin Hrvat ili Jugosloven nisu postojali nikakvi ni bošnjaci a ni muslimani do 70 i neke i sada se ti našao da objašnjavaš ko je ko idiote bolesni
Mowzilla
Rekoh ja, ali nema veze, sta je tu je...

Komentar i 6 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Pajver
A po kojem osnovu ste se nadali da će igrati za vas ?
ludilobrale
Pisam te po ocima i po karakteru obavezno.
Pajver
ahhhaaahhha ahahahaaahaaaa
Pajver
Manager tu si u pravu ne vjerujem da će zaigrati za Hrvatsku ima puno boljih od njega iako mislim da ni u bh reprezentaciji za njega nema mjesta nije on taj toliki kvalitet
Jupp
@Pajver za nas? Ko smo to mi, a ko si ti i ciji si ti? Ocito da je Pavijan u krizi identiteta, pa ne zna kome pripada, jer zivi u BiH, a voli Hrvatsku koja i njega voli u predizbornom periodu!
Pajver
Jupp mi Hrvati vi muslimani jeli sada jasnije. A što se tiče moga identiteta on je poznat već 50 g od kada sam rođen tada mi je upisano u rodni list nacionalnost HRVAT iako sam rođen u bih. A ti bi se trebao pozabaviti svojim identitetom baš me interesuje šta je tebi upisano a pogotovo tvome babi ( Srbin,Hrvat ili ostali )
Jupp
@Pajver Vecinski dio stanovnistva u Bosni se izborio za svoj identitet ocjepljenjen od SFRJ gdje je bio diskriminiran decenijama unazad. Nemas dovoljno znanja i obrazovanja da ulazis u diskusiju, sto je porazavajuce za tvoje godine koje navodis, a nemam ni namjeru ulaziti u dublje rasprave sa nizon vrstom poput tebe. Imas dovoljno literature o domovini i njemim narodima u KOJOJ ZIVIS, pa bi bilo pozeljno da procitas nekada koju knjigu i da se manis prica koji su puni mrznje od baba i djedova! Ja licno nemam problem da se izjasnim kao Bosanac i Hercegovac sto nema veze sa mojom religijom! Kapiras li to stoko zaostala?! Moja religija je moja stvar, a to sto ti prosipas price fasisticke, ja Hrvat vi muslimani i to, to je dno dna i jadnije ne moze biti! Ti si jedno glupo govedo nepopravljivo, koje zivi u siromastvu i od mrznje, to je specificno za nacionalizam koji je samo kod siromasnog sloja prisutan. Seli se u zemlju koju volis, sto se patis ovdje govedo jedno?
Jakako
Naš Đurić je za Lovrića Džeko.
Pajver
Dobar je onaj Srbin Đurić
Barbarez9
Koji Gen je kod tebe obolio?
Jurica_peric1
Đeko nikad nije ni znao mediji ga proslavili kao i Pjanica gdje on igra
Dtox
Mozda je srbin po vjeri tj. Ortodoks ili protestant, kriscanin, ko i ti ali je iz Bih isto ko sto si vjerovatno i ti. Isto ko sto npr. Pogba musliman a igra za Francusku. Debilcino nauci odvajati religiju od nacije, igraju nacije a ne religije..****m te u usta skutorska
miki30
Pa dješ sa debilima ulaziti u raspravu na tu temu?? Oni misle da su nebeski narod i da čitav svijet potiče od njih, a da negovorimo o Balkanu i šta imaju na to da kažu! Bolan, bolan BIH je multinacionalna država i u njenoj reprezentaciji uvjek će igrati ljudi koji je smatraju svojom državom. E sad što imamo nesposobne ljude u Savezu pa pozivaju kretene kao što je onaj istetovirani sa RS-om na ruci ili Dražom to je druga priča.
Zulfikar
To tebi vidim smetaju Srbi???? Škutorski geni da se primjetiti.
Zulfikar
Mnogo si nepismen, zbilja ruzno za oci.
Pajver
Dtox majmune kretenski gdje sam napisao ta Milana koje je vjere ? IDIOTE stvarno vas ne razumijem u toj vašoj bolesti pa ako u ovoj državi zakonski i ustavno postoji član predsjedništva iz reda Srpskog i Hrvatskog naroda zašto vam smeta kada za nekoga napišem da je Srbin ili Hrvat ? A Milan je iz Republike Srpske pa šta onda može biti osim Srbina majmune jedan isilovski
Alaga
I meni je svidja taj djurić!
Jupp
@Jurica_peric1 Neboj se ti za Dzeku, covjek ima pare i uziva u zivotu, kupuje nekretnine po Dalmaciji, pravi biznis tamo, lova ide u BiH na njegov racun. Pametan covjek, a ti Perice Juric, ces otici kod strica na more par dana samo, jer svakog gosta tri dana dosta :)
Jupp
@Pajver sine Pavijane, a hajde ti nama objasni cemu i odakle tolika mrznja prema BiH i vecinskom narodu koji zivi u toj drzavi? Sreca pa znam dosta dobrih Bh katolika koji su zdravog razuma, patriote, skolovani i znam da nisu svi tako zaostali kao ti. Nema od mrznje nista prijatelju, samo tapkamo u mjestu, bezveze dizemo tenzije, vrijedjamo se.. Ti si najvise ostecen tu, mene zaboli briga sta misli neka poluinteligentna, poluobrazovana, neskolovana seljacina koja sije mrznju po sportskim portalima. Mucni glavom, mozda ima zrno pameti u njoj :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.