Krišto napušta Zrinjski zbog neslaganja sa Perićem

Krišto napušta Zrinjski zbog neslaganja sa Perićem

Mladi vezni igrač, Dario Krišto napustio je redove Zrinjskog nakon nešto manje od godinu dana provedenih u mostarskom klubu.

Krišto je u Zrinjski stigao iz Šibenika, a kako sam kaže, cilj mu je otići u inostranstvo. Ipak, ukoliko mu inostrani angažman propadne, veznjak ne bi imao ništa protiv povratka na Šubićevac.

 

"Glavni razlog odlaska iz Zrinjskog je neslaganje s trenerom Perićem i njegovo nepovjerenje u mene i moje mogućnosti. Njegova filozofija nogometa jednostavno mi nije odgovarala, jer se najvećim dijelom bazirala na defenzivnoj igri. Imao sam još tri godine ugovora, ali više se nisam vidio u Mostaru. Stručni stožer nije se promijenio i sve bi ostalo isto, ne bih imao priliku napredovati", rekao je Krišto za hrvatske medije te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Želja mi je, ako ne pronađem angažman u inozemstvu, vratiti se u HNL. Iz Šibenika me još nitko nije kontaktirao, ali stvarno ne bih imao ništa protiv povratka na Šubićevac. Dobro znam kvalitetu trenera Gorana Tomića i siguran sam da bih u Šibeniku mogao samo napredovati i uživati u nogometu kao što sam uživao dok sam prvi put igrao za Šibenik".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti