Krivets u sudijskoj nadoknadi razveselio navijače BATE-a

Bjelorusi u Play ofu

Krivets u sudijskoj nadoknadi razveselio navijače BATE-a

Fudbaleri BATE Borisova ostvarili su plasman u Play of Lige prvaka, nakon što su večeras kao domaćin savladali Debrecen rezultatom 3:1. 

Mađarski prvak trijumfovao je u prvoj utakmici rezultatom 1:0, pa su se na kraju radovali Bjelorusi. Nakon 20 minuta igre izgledalo je da je sve gotovo, a vodstvo Debrecenu donio je Sidibe iz jedanaesterca.

Gosti su deset minuta kasnije ostali sa deset igrača nakon isključenja Bouadle. Samo minut kasnije BATE Borisov je izjednačio, a gol je postigao Volodko.

U nastavku su domaći uspjeli postići još dva pogotka, od kojih onajpresudni u sudijskoj nadoknadi vremena. Pogodak za 2:1 postigao je Rodionov 25 minuta prije kraja utakmice, da bi konačnih 3:1 postavio Krivets.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.