Križanac pojačava Split

Križanac pojačava Split

Adnan Beganović

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Križanac pristao je u idućih godinu i pol dana nastupati za RNK Split i sve je u vezi toga dogovoreno, izjavio je sinoć za Hinu direktor tog kluba Nenad Pralija.

Pralija je najavio za danas i konferenciju za novinare na kojoj će bivši stoper ruskog prvoligaša Zenita biti predstavljen kao novi igrač Splita.

Posljednjih nekoliko dana mediji su pisali da bi Križanac, nakon što je napustio Zenit, mogao potpisati za splitski Hajduk. U sjedištu Hajduka na Poljudu na jučerašnjoj konferenciji za novinare je rečeno da vodstvo tog kluba pregovara s Križance te da postoji mogućnost da on već u srijedu s momčadi otputuje na pripreme u tursku Antaliyu ukoliko se postigne dogovor s njim.

U poslijepodnevnim i večernjim satima uslijedio je obrat i Križanac se odlučio za prelazak u RNK Split.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.