Ljubimac publike

Križanović: O Ligi 12 je rano razmišljati

HOKK Vitez je odigrao fantastičnu utakmicu i slavio pobjedu protiv ljutih rivala iz Čitluka te samim tim izborio plasman u Ligu 12. 

Nakon utakmice smo razgovarali sa miljenikom publike Rankom Križanovićem.

"Izgleda da smo u finalnoj seriji Brotnja dobili 'glat', ali to nije tako. Brotnjo je dobra ekipa sa iskusnim igračima, mi smo se dobro pripremali znamo njihove slabosti, na kraju smo odigrali momački i čvrsto i zasluženo pobijedili." izjavio je za SportSport Ranko Križanović.

"O Premijer ligi je još uvijek rano govoriti, sada slijedi odmor, nakon odmora skupiti snagu, uprava da dovede dva-tri igrača, odraditi dobre pripreme i na kraju sezonu odraditi borbeno" dodao je na kraju razgovora Križanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.