Križanović: U drugom poluvremenu smo riješili utamicu

Član KK Promo Donji Vakuf za SportSport.ba

Križanović: U drugom poluvremenu smo riješili utamicu

S. Mlaćo

Košarkaši Promo iz Donjeg Vakufa večeras su na svom parketu savladali KK Čelik iz Zenice 72:66 u veoma zanimljivom i neizvjesnom meču.

Uzbuđenja nije nedostajalo, a nakon meča za SportSport.ba je govori član KK Promo Donji Vakuf Ranko Križanović koji je ubacio 17 poena.

"Teška utakmica je iza nas. Prvo poluvrijeme je bilo dosta nervozno, mi smo ušli kao favoriti, a navijači su kao i uvijek bili uz nas. Drugo poluvrijeme smo preuzeli stvari u svoje ruke i zasluženo slavili", kazao je Križanović.

"Sada idemo Burchu, to je mlada i brza ekipa. Trebamo se dobro spremiti, a mi smo zadovoljni. Imamo tri pobjede i jedan poraz, te se još uvijek uigravamo", dodao je Križanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi