Krkić: Barcelona je trebala bolje tretirati Ibrahimovića

Mladi napadač smatra

Krkić: Barcelona je trebala bolje tretirati Ibrahimovića

Napadač AC Milana, Bojan Krkić istakao je kako je njegov bivši klub, Barcelona trebala malo bolje tretirati Zlatana IBrahmovića tokom njegovog boravka u njihovim redovima.

Napadač PSG-a je na Camp Nou proveo samo jednu sezonu prije nego što je otišao na posudbu na San Siro. Bilo kako bilo, Krkić smatra da su u katalonskom klubu trebali biti malo uporniji kada je u pitanju Ibrahimović.

 

"Mislim da je Ibrahimović zaslužio da malo drugačije bude primljen u Barceloni. On je sjajan igrač sa velikim srcem", kazao je Bojan za Gazzetta dello Sport te se osvrnuo i na trenere, Franka Rijkaarda i Pepa Guardiolu.

 

"Rijkaard je imao puno povjerenje u mene. Bila je teška godina kada je on otišao, ali on ima sjajan karakter. Sa njim sam imao odnos kakav ni sa kim nisam imao", rekao je mladi napadač te je o Pepu Guardioli kazao:

 

"Zbog svega što je osvojio, mislim da je Guardiola najbolji trener na svijetu.

 

Za kraj, Krkić je spomenuo i Lionela Messija. 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imamo normalan odnos, ali otkad sam ovdje, nije me nazvao".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.