Krkić u januaru odbio ponudu Hoffenheima

Krkić u januaru odbio ponudu Hoffenheima

Prvotimac Barcelone Bojan Krkić, koji u konkurenciji sa Leom Messijem, Samuelom Eto'om i Thierry Henryem ne uspijeva izboriti mjesto startera, odbio je u januarskom prelaznom roku ponude Ajaxa i Hoffenheima.

Barcelona u ovoj sezoni briljira i niže pobjedu za pobjedom, pa trener Josep Guardiloa nema potrebu da previše eksperimentiše sa sastavom. Zbog toga Krikić dobiva veoma malo prilika da se nametne, ali uprkos tome ne želi napustiti katalonski klub.

Kako piše "El Mundo Deportivo", Ajax je tražeći zamjenu za Klaasa Jana Huntelaara prije mjesec dana poslao ponudu za Krkića, ali je on odbio i da razgovara o tome.

Isto je bilo i sa ponudom lidera Bundeslige Hoffenheima, koji je pokušavao da nađe zamjenu za povrijeđenog Vedada Ibiševića. Krkić ima ugovor sa Barcelonom do 2013. godine i više puta je isticao da ne želi da igra ni za jedan drugi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.