Kroos ide u Englesku, ali ne u United
Foto: EPA

Plavci šalju ponudu?

Kroos ide u Englesku, ali ne u United

Midhat Šljivak

Toni Kroos, fantastični veznjak minhenskog Bayerna, mogao bi preći u ekipu Chelseaja.

Prema navodima engleskog Daily Maila, ekipa Chelseaja spremna je poslati ponudu bavarskom klubu za Kroosa, kojem ugovor s Bayernom ističe naredne godine. 

Prethodno je interes za ovog fudbalera pokazivao i Manchester United. Ipak, do dogovora između Crvenih đavola i Kroosa nije došlo, te je tim s Old Trafforda odustao od njegovog dovođenja.

Međutim, Kroos bi naredne sezone ipak mogao igrati u Premiershipu. Chelsea je spreman za razgovore, a ponuda bi uskoro trebala biti i zvanična.

Kroos se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Njemačke pred Mundijal u Brazilu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.