Kroos: Pobjeđujemo, ali ne igramo dovoljno dobro

Kroos: Pobjeđujemo, ali ne igramo dovoljno dobro

Edmir Škorić

Iako Bayern ostvaruje pobjede na startu nove sezone, veznjak Toni Kroos očekuje bolju igru od svoje momčadi.

Bayern je u prvih pet kola Bundeslige upisao četiri pobjede i jedan remi,  a poraženi su jedino od Borussije Dortmund u utakmici Superkupa Njemačke. 

Međutim, primjetno je da to nije onaj isti Bayern od protekle sezone, kada je pod vodstvom Juppa Heynckesa ostvario trostruku krunu. S Pepom Guardiolom se malo promijenila igra...

"Dosad smo dobili četiri utakmice, ali mislim da nismo igrali dovoljno dobro. To bi moglo da nam se osveti u narednim mečevima", rekao je Kroos, dodavši:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Upravo zbog toga Mattias Sammer ima pravo da kaže svoje mišljenje što se tiče naših igara. Radujemo se novoj sezoni, posebno kada u istu ulazimo kao branitelji naslova. Prošla sezona bila je posebna, želimo da počnemo pobjedom takmičenje u Ligi prvaka".

Bayern večeras dočekuje CSKA iz Moskve u prvom kolu grupne faze Lige prvaka, a igrat će još protiv Manchester Cityja i Plzena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.