Kroos: Ramos uopšte nije agresivan fudbaler

Brani svog saigrača

Kroos: Ramos uopšte nije agresivan fudbaler

E. Čaušević

Sergio Ramos se i dalje nalazi na udaru fudbalske javnosti koja ga je optužila da je namjerno povrijedio Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka.

Salah se i dalje oporavlja od povrede ramena, ali bi trebao biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. Egipćanin je u suzama napustio teren u 30. minuti finala Lige prvaka nakon što je povrijedio rame poslije duela sa Sergijom Ramosom.

Ramos je jučer izjavio da nije on kriv za Salahovu povredu i da je istina da to nije namjerno uradio. Defanzivac Reala je čak izjavio da je Salah mogao nastaviti utakmicu da je to htio što je dodatno naljutilo navijače Redsa. U odbranu kapitena stao je i Toni Kroos.

"Siguran sam da Ramos nije imao nikakvu namjeru da povrijedi Salaha. Čak ni sudija nije svirao faul jer jednostavno nije vidio ništa neregularno u tom duelu. On nije agresivan fudbaler i ponosan sam što je kapiten Real Madrida", rekao je Kroos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije