Kroos: Zidane će pronaći rješenje za izlaz iz ove situacije
FOTO - EPA

Kroos: Zidane će pronaći rješenje za izlaz iz ove situacije

Adnan Beganović

Real Madrid nije na najbolji način otvorio novu sezonu. Pate se izabranici Zinedine Zidanea u Primeri, ali i u Ligi prvaka, pa se sve više špekuliše i o odlasku francuskog stručnjaka.

Za španske medije o trenutnom stanju u ekipi govorio je njemački veznjak Toni Kroos, koji vjeruje da će Zidane pronaći rješenje za izlazak iz novonastale situacije.

"Vidite, u Realu ako ne postižete dobre rezultate i ne opravdate očekivanja, postavljaju se odmah pitanja. Ali, zato smo i članovi ovog kluba. Ova situacija je sasvim normalna. Za vrijeme Zidanea imali smo sličnih situacija, prolazili smo kroz loše periode. Prije nekoliko sedmica, nakon poraza od Cadiza i Shakhtara, stigli smo u Barcelonu i odigrali nevjerovatnu utakmicu", rekao je Kroos.

"Proći ćemo kroz ovo, a šef je prva osoba koja zna šta se dešava u klubu, zašto nema rezultata. Moramo popraviti igru, pokušati pobijediti u mečevima koji slijede. Mislim da će šef pronaći rješenje", dodao je njemački veznjak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti