Ovakva ponuda se ne pamti u fudbalu: Šta to PSG nudi Ramosu?
Foto - EPA

Može da bira

Ovakva ponuda se ne pamti u fudbalu: Šta to PSG nudi Ramosu?

Midhat Šljivak

Sergio Ramos još uvijek nije produžio ugovor sa Real Madridom.

Kapitenu madridskog velikana ugovor ističe u ljeto naredne godine, a već se dosta piše kako bi nakon 16 godina mogao otići.

Povezuje se Ramos sa brojnim klubovima. Među njima je i PSG, a upravo su Parižani ti koji su španskom fudbaleru spremili ponudu kakva se ne pamti.

Prema navodima medija na Pirinejima, PSG nudi Ramosu 'apsolutno sve što poželi'. Na taj način će ga pokušati uvjeriti da potpiše za njih, te će se učiniti sve da on završi u Parizu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ramos je glavna meta sportskog direktora PSG-a Leonarda i sigurno da će ponuda biti itekako bogata i nešto o čemu će Sergio dobro razmisliti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Ramo Ramo druze moj ..
2 1
milozadrago
iako navijam za Barcu ali ovaj momak je pokazao kako jedan kapiten treba da igra za svoj tim. of njega mi je jaci samo karlos pujol jer je bio vise fer plej od ramosa.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti