Kroosov izazov će rijetko ko nadmašiti: Kakav toalet papir, Nijemac je više za ozbiljne stvari

Fudbaler Reala u samoizolaciji

Kroosov izazov će rijetko ko nadmašiti: Kakav toalet papir, Nijemac je više za ozbiljne stvari

Admin Čaušević

Toni Kroos traži način da ubije vrijeme u samoizolaciji. Trend među fudbalerima je postao da žongliraju s toalet papirom, a Nijemac je otišao korak dalje.

Kroos je već skoro deceniju među najboljim veznjacima svijeta, krase ga odlična tehnika, vrlo precizan pas, a ponekad djeluje kao da ima oči na leđima.

Njemački veznjak je pred svoje fanove odlučio postaviti izazov kojeg neće uspjeti ispuniti baš svako. Potrebno je proći s loptom između nekoliko čunjeva naprijed-nazada bez okretanja.

Zadaka kojeg je sam sebi zadao Kroos je napravio bez greške i rutinski te još jednom pokazao da mu rijetko ko može parirati u kontroli lopte.


Otkako se koronavirus pojavio u košarkaškoj sekciji Real Madrida Kroos je baš kao i ostali fudbaleri Reala završio u samoizolaciji i sigurno s nestrpljenjem čeka zeleni signal da se može vratiti svojoj omiljenoj aktivnosti - igranju fudbala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nijemac s porodicom provodi dane bez fudbala, a malo se i našalio unatoč teškoj situaciji.

"Nije mi dosadno. Kao što možete da zamislite, sa troje djece u kući nikada ne može da bude dosadno. Glavna stvar je da smo svi u redu, a da imam dovoljne zalihe toalet papira", rekao je Kroos prije nekoliko dana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi