Kroosova "rukavica u lice" Pepu Guardioli

Nezadovoljan zbog izmjene

Kroosova "rukavica u lice" Pepu Guardioli

Fudbaleri Bayerna sinoć su u posljednjim trenucima meča stigli do pobjede od 2:1 na gostovanju kod Stuttgarta. 

Pobjednički gol u samom finišu utakmice na spektakularan način postigao je Thiago Alcantara, te tako aktuelnim šampionima Njemačke, Evrope i svijeta donio novi, šesnaesti, ovosezonski trijumf.

Zanimljiva scena desila je u 60. Minuti kada je umjesto Toni Kroosa na teren ušao Claudio Pizarro, koji je 16 minuta kasnije postigao izjednačujući pogodak za Bavarce. Dok je zamijenjeni Kroos prolazio pored klupe Bayerna, očito nezadovoljan činjenicom što je izmijenjen pola sata prije kraja utakmice, bacio je obje rukavice pred klupu na kojoj je sjedio Pep Guardiola, te stručni stab i rezervni fudbaleri Bayerna, te otišao odmah u svlačionicu.

Je li ovo bila "rukavica u lice" stručnjaku na klupi Bavaraca, te je li ovo samo korak dalje ka Kroosovom odlasku iz Minhena o kojem se sve glasnije priča, biće poznato u narednom periodu.

Pogledajte kako je izgledala scena iz 60. minute susreta između Stuttgarta i Bayerna. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

MuVTwrPaEJI

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.