Krpić dobio još jednu ponudu iz Premijer lige BiH

Dok čeka inostrani angažman

Krpić dobio još jednu ponudu iz Premijer lige BiH

U posljednjih nekoliko dana u bh. sportskoj javnosti se mnogo licitira sa imenima novog kluba Sulejmana Krpića.

Ovaj 26-godišnji napadač je odlučio napustiti Slobodi u potražiti novu sredinu, a iako je izvjesno da će karijeru nastaviti van granica naše zemlje, Krpiću ne nedostaje ni ponuda i iz BHT Premijer lige BiH.

Posljednju u nizu je poslao banjalučki Borac, koji je već uveliko u potrazi za novim napadačem zbog problema sa neefikasnošću u prvom dijelu sezone.

"Kontaktirali su me ljudi iz Borca, istina je, međutim meni je prioritet odlazak u inostranstvo. Postoje neke opcije za Kazahstan i Tursku, ali vidjet ćemo šta će biti", kazao je Krpić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić je u prvom dijelu sezone, računajući sva takmičenja, postigao pet pogodaka u 17 odigranih utakmica. Na svom kontu ima i dvije asistencije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije