Krpić: Jesam li opasan? To će prepoznati navijači

Potpisao ugovor sa AIK-om

Krpić: Jesam li opasan? To će prepoznati navijači

Dojučerašnji napadač Slobode Sulejman Krpić danas je potpisao za AIK iz Štokholma, gdje je i službeno predstavljen.

Ovaj 26-godišnjak je sa švedskim velikanom potpisao dvogodišnji ugovor, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 9.

Po dolasku u AIK, Krpić je istakao da je veoma sretan što je postao član tako velikog kluba koji ima veliki broj navijača u Švedskoj.

"Dolazim u jako dobar klub i osjećam se dobro i sretno. AIK je poznat klub i o njemu sam čuo sve najbolje. Pratio sam utakmice AIK-a i švedsku ligu i znam gdje dolazim i kakve navijače ima ovaj klub", rekao je Krpić, te nastavio:

"Kada izađem na teren uvijek dajem svoj maksimum da bi ekipa ostvarila ciljeve. Volim zabijati golove, a kada dobijem podršku navijača probudi se nešto u meni. Za mene je dolazak u AIK nešto novo, očekujem da se što bolje pokažem i da na terenu opravdam svoj dolazak".

Navijači AIK-a su za Sulejmana Krpića rekli da izgleda "opasno", na šta se bh. napadač nasmijao.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Da li sam opasan? Vjerovatno će to navijači prepoznati kada me vide na terenu. Ja sam uvijek bio borben", zaključio je dojučerašnji fudbaler Slobode, koji je iz Premijer lige otišao kao njen najbolji strijelac sa 11 golova u ovoj sezoni.

Iako zvanične potvrde još uvijek nema, špekuliše se da je AIK za Krpića platio oko 150.000 eura obeštećenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi