Krpića od AIK-a dijele ljekarski pregledi

Sloboda prihvatila ponudu švedske ekipe

Krpića od AIK-a dijele ljekarski pregledi

Endin Čaušević

Napadač Slobode, Sulejman Krpić, prema svemu sudeći napustit će redove tuzlanske ekipe.

Krpić je u prvom dijelu sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine bio najbolji strijelac sa 11 golova, te je sjajnim igrama privukao interes mnogih klubova. Iako je sa Slobodom prošao pripreme za drugi dio sezone, prema svemu sudeći ovaj napadač svoju karijeru nastavit će u Švedskoj.

Za SportSport.ba iz kluba je potvrđeno da je švedski AIK poslao ponudu za Krpića koju je Sloboda prihvatila, te ga od potpisa za novi klub dijele još samo ljekarski pregledi. Nova sezona u Švedskoj počinje 1. aprila, a AIK prvi meč igra na domaćem terenu u Štokholmu protiv Hackena.

Krpić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao svih 19 utakmica u Premijer ligi BiH, te je postigao 11 golova. Pored Slobode nastupao je još za Sarajevo, Metalac, Orašje i zagrebači Dinamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi