Krstajić: Bravo za NFSBiH

Podržao odluku Saveza

Krstajić: Bravo za NFSBiH

Seminar o licenciranju klubova BH Telecom Premijer lige BiH održan je danas u hotelu Park u Vogošći. Predstavljene su izmjene i dopune pravilnika o licenciranju, a akcenat je bio na infrastrukturnim i finansijskim kriterijumima, koji su pretrpjeli najviše izmjena u odnosu na prethodne sezone. 

Svi klubovi koji se takmiče u Premijer ligi BiH od sezone 2018/2019. domaće utakmice morat će igrati na stadionima koji imaju reflektore.

FK Radnik na čelu sa Mladenom Krstajićem i grad Bijeljina na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem imaju još godinu i po dana da obezbjede potrebna finansijska sredstava za izgradnju reflektora na Gradskom stadionu.

"Dobili smo vjetar u leđa i sada možemo malo da predahnemo. Ali, ne smijemo da se opuštamo. Bravo za Fudbalski savez Bosne i Hercegovine zbog ovakve odluke", poručio je predsjednik Radnika Mladen Krstajić za službenu stranicu kluba iz Bijeljine.

Krstajić se zatim nadovezao i na angažovanje doskorašnjeg kapitena Željezničara, Aleksandra Kosorića, koji je njegov dugogodišnji prijatelj, a ujedno predstavlja najveće pojačanje Radnika u ovom prijelaznom roku.

"Kosorić je moj veliki prijatelj. Presrećan sam zbog činjenica da smo u Radnik doveli najboljeg defanzivnog igrača u bh. fudbalu. To je ‘veliki zalogaj’ za naš klub. Hvala Kosoriću što je prihvatio poziv da dođe u Radnik i pomogne nam da izborimo svoje mjesto među šest najboljih timova u Premijer ligi BiH", istakao je Krstajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su danas doživjeli i treći poraz na pripremama u Antaliji, pošto su izgubili od moldavske Zarije sa 3:0. Međutim, predsjednik Krstajić ni najmanje ne sumnja u trenera Nebojšu Miloševića i njegove izabranike.

"Niko ne voli da gubi, i to je sasvim normalno. Međutim, pripremne utakmice su tu da bi stručni štab isprobao određene zamisli na terenu. Ne sumnjam ni najmanje u trenera Miloševića i verujem da će ekipa tempirati formu u pravom trenutku – na početku drugog dela sezone, kada će nam to biti i najpotrebnije, jer nam tada sleduje teška borba za bodove i mesto u Top 6", zaključio je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi