Trener Radnika

Milošević o dolasku Kosorića: Nismo htjeli propustiti šansu

Endin Čaušević

Ekipa Radnika trenutno se nalazi na pripremama u Antaliji.

Osvajač Kupa BiH marljivo se sprema za drugi dio sezone a trener Nebojša Milošević zadovoljan je kako stvari protiču.

"Lijep ambijent, momci vrijedno rade. Zadovoljni smo kako sve protiče i veliki dio posla već smo odradili. Imamo tri utakmice u naredna četiri dana. Osim nekih sitnih povreda, koje su s jedne strane normalne za ovo doba godine, nemamo nikakvih drugih problema i sve protiče u planiranom tonu", kazao je Milošević za SportSport.ba.

Ekipi Radnika u Antaliji se priključio donedavni stoper Željezničara Aleksandar Kosorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam rekao još ranije da prelazni rok traje još nekoliko dana i procijenit ćemo šta još može da se uradi da tim bude kvalitetniji. Nismo propustili mogućnost da dovedemo Kosorića. Imam apsolutno povjerenje i u ostale igrače, ali sa Kosorićem možemo biti puno kvalitetniji. On je već danas došao ovdje i odmah potvrđuje sve ono što sam ja mislio. Drago nam je što je s nama i ubijeđen sam da će i njemu biti lijepo u Radniku", dodao je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi