Krstajić: Čitam, ćutim, gledam i ne vjerujem
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

O špekulacijama

Krstajić: Čitam, ćutim, gledam i ne vjerujem

Mladen Krstajić, predsjednik bh. premijerligaša Radnika i asistent u stručnom štabu Srbije, zbunjen je špekulacijama koje su posljednjih dana prisutne u medijima. 

Naime, u susjedstvu se uveliko špekuliše da bi Slavoljub Muslin kao "nagradu" za uspješan posao u reprezentaciji Srbije mogao dobiti otkaz, a kao zamjena na selektorskoj poziciji se spominje legendarni Dragan Stojković.

Muslinov status u nacionalnom timu je tako iznenada postao tema broj jedan u Srbiji, a kako i zašto pita se i Mladen Krstajić, koji je dio stručnog štaba. 

"Čitam, ćutim, gledam i ne vjerujem. Kao da svaki dan mora biti senzacija. Mi uvijek imamo dva protivnika - jednog na terenu i drugog sa strane. I gori su nam ti bočni vjetrovi nego protivnici na terenu, dok se ujedno predstavljaju kao saveznici. Ali, to je Srbija, gdje će svako uraditi nešto da ti ospori uspjeh. Kad vrijeđaju Novaka Đokovića, koji je najbolji srpski brend u svijet, zašto ne bi i nas", kazao je Krstajić za Sportski žurnal. 

Glasine o Muslinovoj smjeni je odbacio predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, kazavši, između ostalog, da mediji i novinari neće postavljati i smjenjivati selektora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi