Krstajić još jednom pokazao veličinu: Pustite ga, on je čovjek i sportista

Selektor Srbije nije želio ući u priču oko proslave pogodaka švicarskih fudbalera

Krstajić još jednom pokazao veličinu: Pustite ga, on je čovjek i sportista

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nije skrivao razočarenje nakon što je Srbija u meču 2. kola Svjetskog prvenstva poražena od Švicarske.

Orlovi su uspjeli doći do prednosti na samom otvaranju utakmice, međutim u nastavku su prokockali prednost i izgubili rezultatom 2:1.

"Znali smo da će biti teško. Ušli smo dobro u meč, bilo je dosta dobrih napada na obje strane, ali na kraju u drugom dijelu smo primili naivno gol. Nakon izjednačenja na sve načine smo pokušavali da postignemo drugi gol koji bi nas odveo dalje, ali, eto, primili smo gol iz kontre. Na kraju možemo samo čestitati Švicarcima", kazao je Krstajić nakon utakmice. 

Srbijanski novinari, željni skandala, na konferenciji za medije bavili su se stvarima koje nemaju veze sa sportom. Tačnije, stiče se dojam da im je cilj bio uvući selektora u priču oko proslave pogodaka švicarskih fudbalera, no nisu uspjeli. Još jednom Krstajić je pokazao veličinu i stvarima koje nemaju veze s fudbalom se nije htio baviti.

"Nemam komentar, nisam čovjek koji se bavi tim komentarima. Čovjek sam iz spora i ne želim da komentarišem takve stvari", poručio je Krstajić, gospodski u svom stilu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi