Krstajić ostaje na klupi Srbije

Donesena odluka

Krstajić ostaje na klupi Srbije

Samir Mlaćo

Srbijanske Novosti saznaju kako će prvi čovjek bh. premijerligaša Radnika Mladen Krstajić ostati na klupi reprezentacije Srbije.

Srbija je na Mundijalu u Rusiji zauzela 23. mjesto te se kući vratila već nakon grupne faze, pa navijači nikako nisu bili zadovoljni.

Navodi se da će stručni štab Srbije ipak dožvjeti promjene, a prvi pomoćnik Krstajiću će biti iskusni Milorad Kosanović.

Srbiju sada očekuju nastupi u Ligi nacija, gdje se nalazi u gupi sa Crnom Gorom, Rumunijom i Litvanijom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Krstajić je u Rusiji bio u centru pažnje javnosti zbog veoma zanimljivih izjava, a jedna od njih je glasila: Poslao bih sudiju u Haag, da mu sude onako kako su nama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi