Krstajić ponosan na igrače Radnika

Krstajić ponosan na igrače Radnika

M. Jakovljević

Nakon 0:0 u Bugarskoj, Radnik će u Banjaluci ugostiti ekipu Beroea u revanšu prvog pretkola Evropske lige.

Jedan od onih koji je bio vrlo oprezan pred gostovanje Radnika u Staroj Zagori  je bio predsjednik kluba Mladen Krstajić.

Nakon utakmice i remija od 0:0 bio je vrlo raspoložan.

"Ponosan sam na svoj tim.Prema očekivanjima bila je to tvrda utakmica, dosta izjednačena. Propuštene šanse Obradovića su saastavni dio igre. Iduće sedmice ćemo igrati u Banjaluci i imati težak posao", rekao je Krstajić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"No, ova ekipa ima  snage da napravi historijski rezultat. Mogu biti ponosan na igrače jer su na terenu djelovali kao jedan. Bit će teško i u revanšu, ali se nadam da će doći naši građani i navijači iz Bijeljine i da nas podrže", rekao je Krstajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije