Krstajić: Rakitić je napravio sjajan gest, hvala mu!

Predsjednik FK Radnik

Krstajić: Rakitić je napravio sjajan gest, hvala mu!

Jučerašnja vijest da će hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić donirati FK Radnik novi, moderni semafor obišla je regiju.

Osnovni motiv ovakvog Rakitićevog poteza je veliko prijateljstvo sa Mladenom Krstajićem, predsjednikom kluba iz Bijeljine, sa kojim je nekada dijelio svlačionicu u Schalkeu.

Krstajić je potvrdio da je vijest o donaciji semafora tačna, nakon čega se javno zahvalio svom velikom prijatelju rekavši da je ovo "velika stvar za Radnik".

"Sve pohvale za Ivana Rakitića, koji je uspio na prijedlog i organizaciju mog prijatelja Petra Stevića odazvati se akciji kako bi Gradski stadion u Bijeljini dobio novi semafor. Ovo je sjajan gest Ivanov, sa kojim sam u Šalkeu proveo pet godina. Radi se o fantastičnom čovjeku, koji je bez imalo razmišljanja prihvatio Petrov prijedlog", rekao je Krstajić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velika je čast imati takvog prijatelja, a ovom prilikom u svoje lično ime i u ime grada Bijeljine mnogo mu se zahvaljujem na onome što je za nas učinio. Za Radnik je ovo velika stvar u trenucima dok imamo najbolje rezultate u Premijer ligi otkako se klub takmiči u elitnom bosansnohercegovačkom društvu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti