Predsjednik Radnika

Krstajić: Želimo završiti na istom mjestu kao prošle sezone

Predsjednik Radnika Mladen Krstajić dao je svoj komentar o žrijebu za nadolazeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tim iz Bijeljine će na svom terenu u prvom kolu dočekati ekipu Viteza.

"Prvo kolo je uvijek neizvjesno. Nama je žrijeb dodijelio utakmicu protiv Viteza, koji je tvrda ekipa koju smo u prošlom susretu dobili rezultatom 1:0 i to golom u 89. minuti", rekao je Krstajić, koji je potom prokomentarisao situaciju u svom klubu:

"Kao i ostali, imamo finansijskih problema. Tražimo sponzore i pojačavamo se onoliko koliko možemo, ne dovodimo igrače koje ne možemo da platimo. Radimo na infrastrukturi i na tome da Radnik postane respektabilan klub".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će naredne sezone svoje domaće utakmice igrati na Gradskom stadionu u Bijeljini, koji se u bliskoj prošlosti renovirao.

"Sve je u najboljem redu što se tiče stadiona i pomoćnog terena, tako da ćemo igrati kod kuće i to je sigurno. Naš je cilj opstati u ligi i želimo i iduće sezone završiti na poziciji na kojoj smo završili ove sezone. Bit će ovo teška sezona, potrebno je imati i dugu klupu jer se igra veliki broj utakmica na jesen", zaključio je Krstajić, nekadašnji fudbaler Schalkea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti