Krstajiću odbrojani dani na klupi Srbije?

Krstajiću odbrojani dani na klupi Srbije?

S. Grebović

Nakon sinoćnje blamaže u Ukrajini i poraza 5:0, danas je sazvana hitna Skupština Fudbalskog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije je sinoc u Lvivu doživjela najveći poraz od kada se takmiči pod ovim imenom. Redom su pogađali Tsygankov dva puta, Konoplyanka dva puta i Yaremchuk jednom za potpuni potop selekcije naših istočnih susjeda.

Prema saznanjima srbijanskih medija, danas je u 15 sati sazvana vanredna sjednica Fudbalskog saveza Srbije na kojo bi se, između ostalog, moglo i diskutovati o poziciji Mladena Krstajića.

Inače, Srbija igra naredni meč kvalifikacija protiv Litvanije pred praznnim tribinama u Beogradu na stadionu Rajko Mitić u ponedeljak od 20:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi