Krstanović donio pobjedu Zagrebu

Osmina finala Kupa Hrvatske

Krstanović donio pobjedu Zagrebu

Odigrane su tri utakmice osmine finala Kupa Hrvatske, a pobjede su zabilježili Zagreb, Rijeka i Varaždin.

U prvom poluvremenu utakmice između Pomorca i Zagreba nije se ništa bitno dogodilo osim crvenog kartona napadača Tomislava Ivića u 31. minuti.

Početkom drugog poluvremana, tačnije u 49. minuti još jedno isključenje, ali ovaj put u gostujućem timu. Crveni karton je dobio iskusni defanzivac, Mario Tokić. Pobjedu Zagrebu je donio naš internacionalac, 27-godišnji napadač Ivan Krstanović u 76. minuti.

Rijeka je na svojoj Kantridi savaldala Međimurje sa 3:1, a već u prvoj minuti Crnogorac Radomir Đalović je pogodio mrežu gostiju. Isti igrač je pogodio i u 27. minuti utakmice, a devet minuta kasnije gosti samnjuju na 2:1 preko Marijana Vuke.

U drugom poluvremenu još jedan gol u mreži Međimurja, a obaj put je strijelac bio Hrvoje Štrok. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.Varaždin je na svom terenu pobijedio HAŠK minimalnim rezultatom 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije