Krstanović zabio Hajduku, Lokomotivi bod u drami na Poljudu

Sjajan meč u Splitu

Krstanović zabio Hajduku, Lokomotivi bod u drami na Poljudu

Hajduk i Lokomotiva su u pretposljednjoj utakmici 10. kola HNL-a podijelili bodove na Poljudu odigravši sjajan meč koji je završen rezultatom 2:2.

Prvi gol na utakmici viđen je tek u 66. minuti, kada je domaće navijače zaledio Ivan Krstanović. Dojučerašnji napadač Širokog Brijega doveo je Lokomotivu u vodstvo od 1:0, ali radost gostiju iz Zagreba nije dugo trajala.

Portugalski napadač Hugo Almeida, koji je ovog ljeta u Hajduk stigao kao najzvučnije pojačanje, u igru je ušao u 71. minuti a samo dvije minute kasnije je pogodio za 1:1. Almeida je u 89. minuti zabio za vodstvo Hajduka od 2:1 i tada se činilo da će biti apsolutni heroj Splićana, ali je u posljednjoj minuti sudijske nadoknade Capan pogodio za konačnih 2:2 i osigurao vrijedan bod Lokomotivi.

Nakon deset kola, Hajduk zauzima treće mjesto na tabeli sa 17 bodova i u seriji je od tri utakmice bez pobjede. Lokomotiva je šesta sa 11 bodova.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi