Krste Velkoski, ipak, napušta Sarajevo?

Odlazi u Južnu Koreju

Krste Velkoski, ipak, napušta Sarajevo?

Adnan Beganović

Makedonski reprezentativac i ofanzivni fudbaler aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka FK Sarajevo, Krste Velkoski, najverovatnije će napustiti Bordo ekipu.

Bordo ekipa nalazi se na pripremama u Turskoj, a u Sarajevo će se najvjerovatnije vratititi bez pouzdanog ofanzivnog fudbalera Krste Velkoskog.

Naime, Krste Velkoski se nalazi na korak do prelaska u jedan južnokorejski klub. Iz redova aktuelnog prvaka su kratko potvrdili da postoji mogućnost za odlaskom makekodnskog reprezentativca, no nisu željeli mnogo pričati na ovu temu s obzirom da je i prije nešto više od mjesec dana Velkoski bio na korak do odlaska, ali na kraju od transfera nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velkoski je u Sarajevo stigao prije dvije godine i opravdao je epitet pojačanja. Sa 11 pogodaka bio je najbolji strijelac prošle sezone kada je Bordo tim osvojio titulu, a u prvom dijelu aktuelne sezone sa šest pogodaka je drugi strijelac kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi