Trener Sarajeva nakon poraza

Ješić: Pravimo greške i sami sebe pobjeđujemo

Fudbaleri Sarajeva danas su u posljednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji poraženi od Kairat Almatyja. 

Aktuelni prvak BiH je od kazahstanskog Kairat Almatyja poražen rezultatom 3:1, a nakon utakmice svoj komentar dao je trener Miodrag Ješić. 

"Htjeli smo u Antaliji igrati protiv izuzetno jakih ekipa i to smo ostvarili. Kao i u prethodne dvije utakmice, imali smo i sada svojih grešaka i skoro sami sebe pobjeđujemo. Kvalitetni timovi protiv kojih igramo znaju to iskoristiti i to će nam dosta koristiti u našem domaćem prvenstvu. Sa utakmicom koju budemo odigrali u Travniku ćemo završiti kompletan plan i program priprema i spremno ćemo ući u prvenstvo", kazao je trener Miodrag Ješić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jedino nisam zadovoljan povredom Kramara, sve osalo je manje-više dobro osim pozicija kod drugog i trećeg gola. Takve golove ne bi trebali primati, ali smo u punom trenažnom procesu i možda i umor učini svoje. Mislim da će to sve doći na svoje mjesto i da ćemo napraviti ono što svi očekuju na proljeće", istakao je trener tima sa Koševa. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi