Krste Velkoski napušta FK Sarajevo

Makedonac odlazi u Južnu Koreju

Krste Velkoski napušta FK Sarajevo

Midhat Šljivak

Makedonski fudbaler Krste Velkoski napustiće FK Sarajevo.

Nakon dvije godine provedene u Sarajevu, makedonski reprezentativac će karijeru nastaviti u Južnoj Koreji. Novi klub je Incheon United s kojim se 27-godišnji fudbaler već duže vrijeme povezivao.

Kako saznaje SportSport.ba, iz Bordo tima su potpisali sve što se od njih tražilo kako bi se transfer realizovao i ako ne bude nekih iznenađenja, Makedonac će karijeru nastaviti u Aziji.

Velkoski će sutra put Skoplja, gdje će sačekati vizu za Južnu Koreju, a već naredne sedmice će postati fudbaler Incheon Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krste Velkoski je u Sarajevo stigao u januaru 2014. godine. Odmah se pokazao kao veliko pojačanje, a bio je jedan od glavnih fudbalera u osvajanju Kupa i naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti