Krste Velkoski ne prestaje s objavama na Instagramu

Titula se i dalje slavi

Krste Velkoski ne prestaje s objavama na Instagramu

E. Čaušević

Kapiten Sarajeva, Krste Velkoski, veoma je aktivan na društvenim mrežama nakon što je njegov tim odbranio titulu prvaka BiH.

Naime, Izvršni odbor NSBiH odlučio je da se sezona neće nastaviti, te su donijeli konačan ishod po trenutnoj tabeli. Tako je FK Sarajevo proglašen prvakom, a iz društva najboljih ispali su Čelik i Zvijezda 09.

Nakon što je ova odluka ozvaničena igrači Sarajeva su počeli sa slavljem titule. Na društvenim mrežama čini se da je najaktivniji Krste Velkoski koji je čak odgovorio i na poruke Ermina Zeca i Siniše Stevanovića koji su poručili da je sramota da se prvak ovako riješi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, i jutro nakon slavlja u centru grada Velkoski je poslao novu poruku putem Instagrama. Jasno je koliko uživa što je njegov klub uspio odbraniti trofej prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ale23
Bruka za cjelu zemlju sta sa ligom uradise! Ovi idioti Se jos raduju ? Cetnik odluci kako ce BIH funkcionisati.
0 12
BlueBoys
Samo nek uziva rezimska kretencina sa lavora filovan ko paprika u omjeru 8:3 riza i meso. :) Ko se zadnji smije najsladze se smije.
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi