Krste Velkoski 'proslavio' još jednu titulu

Kapiten Sarajeva

Krste Velkoski 'proslavio' još jednu titulu

E. Škorić

Makedonski napadač Krste Velkoski je u kratkom vremenskom periodu proslavio dvije titule.

Naravno, na titulu koju je proslavio sa Sarajevom početkom juna gleda kao na nešto najposenije u 2020. godini koja, zbog pandemije koronavirusa, baš i nije onakva kakvu smo je priželjkivali.

Velkoski, koji sa Sarajevom ima tri titule prvaka BiH i dva osvojena Kupa, također je sinoć proslavio još jednu titulu, ali onu koju su miljama daleko osvojili nogometaši Liverpoola.

Redsi su 30 godina čekali na ovaj trenutak, a obilježio ga je i kapiten Sarajeva, koji očigledno gaji simpatije prema ekipi Jurgena Kloppa, koja je ionako zaslužila da bude prvak. Koliko je ovaj tim bio dominantan, govori podatak da su je proslavili sedam kola prije kraja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi