Velkoski dan nakon slavlja napustio Sarajevo: Idem mečki na rupu!

Kapiten Bordo tima

Velkoski dan nakon slavlja napustio Sarajevo: Idem mečki na rupu!

M. Šljivak

Krste Velkoski je kao kapiten odveo FK Sarajevo do još jedne titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Sjajni Makedonac je ponovo imao čast da podigne trofej namijenjen najboljem timu u Premijer ligi BiH, a sinoć je Bordo tim i proslavio novi naslov prvaka.

Organizovan je autobus na ulicama Sarajeva. Navijači tima s Koševa mogli su da pozdrave šampione, a slavlje igrača i stručnog štaba je nastavljeno u jednom od restorana.

Dan nakon proslave Velkoski je otišao iz Sarajeva. Došlo je vrijeme da se posjeti porodica u Makedoniji.

"Idem mečki na rupu", poručio je uz osmijeh i makedonsku zastavu Velkoski na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krste je ove sezone zabio dva gola i imao je jednu asistenciju u 19 odigranih susreta, a ugovor sa Bordo timom mu važi do ljeta 2021. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miky007
Krle odmori i uzivaj pa da se spremis jos bolje za sljedecu sezonu! Bio si pao fizicki u zadnje vrijeme iz nekog razloga!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi