Krstić i službeno u CSKA

Krstić i službeno u CSKA

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić potpisao je dvogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA, objavio je klub iz Rusije.

"Nenad je veteran sa iskustvom igranja u Evropi i Americi. Potrebni su nam njegovo iskustvo i snaga pod košem. Treba nam centar koji daje koševe i sa distance, a ne samo iz reketa. Krstić je tačno takav igrač", rekao je trener CSKA, Jonas Kazlauskas, prenosi B92.

Ovaj se centar tako vraća u Evropu nakon sedam godina provednih u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, sjevernoameričkoj NBA, gdje je nastupao za ekipe New Jerseya, Oklahomu i Boston.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.