Krstić: Odigrali smo sa dosta straha

Centar i kapiten reprezentacije Srbije

Krstić: Odigrali smo sa dosta straha

Nenad Krstić, kapiten reprezentacije Srbije, rekao je da su on i njegovi saigrači i protiv selekcije Slovenije odigrali s mnogo straha, ali da je zaslužila da se plasira na Svjetsko prventsvo.

U samo 24 sata srbijanski košarkaši odligrali su drugi očajan meč i poraženi su od domaćina 92:74, u prvoj utakmici razigravanja za plasman.

“Boli nas poraz. Odigrali smo skoro identično kao protiv Španije, sa dosta straha i nesigurnosti. Moramo da vidimo kako da se dignemo i pobijedimo u tom posljednjem meču. To što imamo mnogo mladih nije opravdanje", rekao je Krstić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.