Krstić se pridružio Šariću u Efesu

Novo pojačanje za turski tim

Krstić se pridružio Šariću u Efesu

Nenad Krstić će svoju karijeru nastaviti u Efesu iz Istanbula. Nakon uspješne epizode u CSKA, Krstić će sa Turcima potpisati dvogodišnji ugovor.

Kapiten reprezentacije Srbije u Efesu će se pridružiti hrvatskom "wunderkindu" Dariju Šariću, kao i svom bivšem selektoru Dušanu Ivkoviću koji će voditi Efes u narednoj sezoni. Da je turski tim vrlo ambiciozan govori i podatak da su u svoje redove osim pomenute dvojice igrača, doveli i Perperoglua i Lasmea.

Krstić je tokom svoje karijere igrao za Partizan i Triumph, dok je u NBA ligi nosio dres Oklahome, New Jerseya i Bostona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.