Krupa poražena na Bilinom polju

Krunić: Čelik je zasluženo slavio

Krupa predvođena Branislavom Krunićem poražena je na Bilinom polju od Čelika.

Za Krupu je ovo ujedno bio treći vezani poraz u Premijer ligi BiH, te se sada nalazi na desetoj poziciji...

"Uoči utakmice priželjkivali smo remi. Ušli smo s taktikom i sastavom približnom kao i prethodnoj utakmici u Kupu BiH i mislim da smo dobro stajali na terenu dok nismo primili taj gol, koji je više bio nespretan i nesretan. Poslije toga je bila ravna igra, ali kada je došao i drugi gol sve je postalo jasno. Čelik je zasluženo došao do pobjede i rezultat 3:1 na kraju je realan. Čestitam im na trijumfu i želim im sreću u nastavku prvenstvu", kazao je Krunić.

Krupa je bila znatno oslabljena u današnjem meču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za ovu utakmicu nam je nedostajalo šest igrača, a uz to se na zagrijavanju povrijedio i Redžić, koji nije mogao nastupiti. Kod nas se osjeti kada nedostaje jedan igrač, a kamoli više... Sve u svemu, mislim da smo odigrali korektnu utakmicu."

Podsjetimo, meč je završen rezultatom 3:1 u korist Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi