Krunić: Da smo barem bod izvukli...

Zaigrao od prve minute protiv Italije

Krunić: Da smo barem bod izvukli...

Fudbalska reprezentacija BiH nije uspjela protiv Italije napraviti iznenađenje.

Zmajevi su na Bilinom polju u sklopu 9. kola kvalifikacija za Euro 2020. poraženi od Azzurra s visokih 3:0 i samim tim pali na pretposljednje mjesto na tabeli grupe J.

Nakon utakmice izjavu za Novu TV dao je Rade Krunić koji je zaigrao od prve minute i pružio solidnu partiju.

"Ne može nikako dobro biti kada izgubite sa 3:0, pogotovo na domaćem terenu, gdje i nismo navikli lako ispuštati bodove. Ova utakmica nije imala rezultatski značaj, ali smo se moralno mogli više podići da smo izvukli barem bod. Šteta velika", kazao je Krunić za Novu TV, pa se osvrnuo na svoju igru.

"Nadam se da ću i u budućnosti igrati, mislim da mogu pomoći ovoj ekipi".

Narednu utakmicu BiH igra protiv Lihtenštajna.

"Moramo pobijediti Lihtenštajn, nema, dakle, možemo li to ili ne - moramo. Dosta će to zavisiti od mentalne snage za budućnost, za Ligu nacija. Moramo doći tu mentalno jači, a pobjeda bi dosta pomogla u tome", poručio je ovaj fudbaler italijanskog Milana.

Top Komentari

tbra
nek njemu saric igra citave kvalifikacije a ovaj momak na klupi...
8 0
terenac123
Najbolji si bio, svaka cast za igru. Valjda si otvorio oci nekima.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti